Розвиток фізичних якостей студентів медичних ВНЗ засобами гри у бадмінтон - Світлична, Тетяна Семенівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У посібнику викладено основи гри у бадмінтон з метою розвитку фізичних якостей студентів медичних ВНЗ.
Keywords: фізичне виховання; студенти; самостійна робота; бадмінтон