Особливості придбання засобів для гігієнічного догляду за порожниною рота по інтернету - Смірнова, Ірина Віталіївна (Дніпропетровськ; ДЗ "ДМА МОЗУ", 2019)
Актуальність: без сумніву, правильно підібраний комплекс гігієни порожнини рота, є важливою складовою при лікуванні та профілактики основних стоматологічних захворювань, як твердих тканин зубів, так і тканин пародонта та слизової оболонки порожнини рота.
Keywords: тези