Формування діагнозу артеріальної гіпертензії: потреби рутинної клінічної практики - Доценко, Микола Якович; Шехунова, Ірина Олександрівна; Подсевахіна, Світлана Леонтіївна; Герасименко, Лариса Вікторівна; Яценко, Олег Вадимович (My University, 2023)
Мета роботи: обговорити практичні аспекти написання діагнозу АГ. У цьому плані ми хочемо обговорити наступні питання.