Розробка спектрофотометричної методики кількісного визначення гентаміцину сульфату в препараті «Кремген» - Портна, Катерина Павлівна; Мирошниченко, Ю. Г.; Васюк, Світлана Олександрівна (Тернопіль : ТДМУ «Укрмедкнига», 2015)
Контроль якості, ефективності та безпеки лікарських препаратів є одними з першочергових завдань, які постають перед системою охорони здоров’я України. Розробка експресних, чутливих, доступних методик кількісного визначення лікарських речовин гарантує своєчасне вилучення з обігу фальсифікованих, недоброякісних лікарських препаратів, тому не викликає сумнівів щодо доцільності їх створення.
Keywords: тези доповідей