Комбінована фармакотерапія ішемічної хвороби серця після перенесеної коронавірусної інфекції COVID-19 - Мануйлов, Сергій Миколайович; Михайловська, Наталія Сергіївна (My University, 2025)
Мета роботи: дослідити ефективність комбінованої фармакотерапії L-аргініном та фенібутом у хворих на ІХС після перенесеної коронавірусної інфекції COVID-19.
Keywords: тези доповідей