Досвід викоритання сучасних технологій навчання при викладанні клінічних дисциплін в медичній освіті - Пономаренко, Олена Василівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Початок пандемії COVID – 19 на весні 2020 року потребував максимально швидкої реакції щодо зміни формату моделі викладання медичної освіти. Використання хмарних технологій у навчальному процесі створило нову реальність для організації різноманітних форм комунікацій викладача і студента, презентації навчального контенту в різних форматах дозволило створити унікальне за своїм складом динамічне віртуальне навчальне середовище не лише в межах одного вишу, а й усієї системи вищої медичної освіти країни.
Keywords: дистанційна форма навчання; хмарні технології; MS Teams; студент; компетенції лікаря