Питання оптимізації супозиторіїв екстемпорального виготовлення антигіпертензивної дії - Палієнко, А. О.; Малецький, Микола Миколайович; АлЗедан, Фаді (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи: оптимізувати технологію виготовлення супозиторних лікарських форм еналаприлу малеату регламентованої ДФУ 2 вид. якості з використанням готових препаратів (таблеток) в якості активного компоненту.
Keywords: тези доповідей