Наукові аспекти створення нових вітчизняних лікарських засобів - Кучеренко, Людмила Іванівна; Хромильова, Ольга Володимирівна; Німенко, Ганна Романівна (My University, 2024)
Метою роботи є аналіз робот, які виконують науковці сумісно з практичною галуззю фармації, реалізуючи концепцію «від молекули до лікарського засобу».
Keywords: тези доповідей