Новітні форми самостійної роботи студентів та її ефективність при вивченні дисципліни фізіологія - Кущ, Оксана Георгіївна; Жернова, Наталія Петрівна; Степанова, Надія Володимирівна; Сухомлінова, Ірина Євгенівна; Тихоновська, Марина Анатоліївна; Морозова, Оксана Валентинівна; Омельянчик, Володимир Миколайович; Бессараб, Георгій Ігнатович; Kushch, O. G.; Zhernova, N. P.; Stepanova, N. V.; Sukhomlinova, I. Ye.; et al. (Львівський нац. мед. університет ім. Данила Галицького, 2019)
Анотація: Поставлена проблема контролю якості виконання самостійної роботи студентів в системі медичної освіти України, яка потребує сучасних форм і нових методів організації, виконання та контролю в парадигмі вищої освіти України. Також актуальним є питання стандартизації оцінювання самостійної роботи, що неможливо без використання засобів і можливостей, які надають комп‘ютерні технології та Інтернет для поглиблення знань студентів та формуванню професійних компетентностей. Abstract: The problem of quality control of performance of independent work of students in the system of medical education of Ukraine is posed, which requires modern forms and new methods of organization, implementation and control in the paradigm of higher education of Ukraine. Also relevant is the issue of standardizing self-assessment, which is impossible without using the tools and capabilities provided by computer technology and the Internet to enhance students' knowledge and build professional competencies.
Newest forms of students' independent work and its efficiency at studying physiology
Keywords: самостійна робота студентів; Європейська кредитно-трансферна система; масові відкриті он-лайн курси; дистанційна освіта; якість навчання; методика самостійної роботи студентів; independent work of students; European credit transfer system; mass open online courses; distance education; quality of training; methods of independent work of students