2-((5-(4-метоксифеніл)-1Н-1,2,4-триазол-3-іл)тіо)ацетатна кислота, що виявляє антигіпоксичну активність - Самелюк, Юрій Геннадійович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Лашин, Євген Олександрович; Самелюк, Ю. Г.; Каплаушенко, А. Г.; Лашин, Е. А.; Sameliuk, Y. H.; Kaplaushenko, A. H.; Lashyn, Y. O. (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Корисна модель належить до медицини та фармації і може бути використана у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-триазолу, що використовуються для фармакокорекції кисневих дефіцитів організму.
2-((5-(4-methoxyphenyl)-1H-1,2,4-triazol-3-yl)thio)acetic acid exhibiting antihypoxic activity
2-((5-(4-метоксифенил)-1H-1,2,4-триазол-3-ил)тио)ацетатная кислота, которая проявляет антигипоксическую активность
Keywords: патенти; винахід