Гігієна у фармації та екологія. Змістовий модуль 1 : навч. посіб. до практ. занять студентів - Севальнєв, Анатолій Іванович; Шаравара, Лариса Павлівна; Кірсанова, Олена Валентинівна; Федорченко, Руслана Анатоліївна; Куцак, Алла Валеріївна; Соколовська, Ірина Анатоліївна; Волкова, Юлія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник «Гігієна у фармації та екологія» (Змістовий модуль 1) призначений для підготовки до практичних занять студентів та студентів-іноземних громадян 2 курсу фармацевтичних факультетів зі спеціальності «Фармація, промислова фармація» відповідно до навчального плану та робочої програми. У навчальному посібнику представлені основні питання загальної гігієни, які необхідні у професійній підготовці студентів для отримання якісної підготовки з дисципліни.