Впровадження дистанційної освіти на етапі післядипломної освіти провізорів - Білай, Іван Михайлович; Красько, Микола Петрович; Демченко, Валерій Олегович; Остапенко, А. О.; Михайлюк, Євгеній Олегович; Белай, И. М.; Красько, Н. П.; Демченко, В. О.; Остапенко, А. А.; Михайлюк, Е. О.; Bilay, I. M.; Krasko, M. P.; et al. (My University, 2016)
Сучасні інформаційні технології все більше входять в наше життя та допомагають економити час, як в побуті, так і на роботі. Викладання клінічної фармації на факультеті післядипломної освіти кваліфікації провізорів вимагає постійного вдосконалення освітнього процесу. Не обходить стороною модернізація і освітній процес. В статті наведені дані щодо організації навчального процесу з клінічної фармації за допомогою дистанційних технологій на факультеті післядипломної освіти. Современные информационные технологии все больше входят в нашу жизнь и помогают экономить время, как в быту, так и на работе. Преподавание клинической фармации на факультете последипломного образования провизоров требует постоянного совершенствования образовательного процесса. Не обходит стороной модернизация и образовательный процесс. В статье приведены сведения по организации учебного процесса по клинической фармации с помощью технологий дистанционного образования на факультете последипломного образования. Modern information technology is increasingly part of our lives and help save time as in everyday life and at work. Teaching clinical pharmacy on postgraduate faculty to pharmacists requires constant improvement of the educational process. Do not shy away from modernization and the educational process. The article provides information in organization educational process in clinical pharmacy using distance education technologies at the Faculty of Postgraduate Education.
Внедрение дистанционного образования на этапе последипломного образования провизоров
The introduction of distance education at the stage of postgraduate education of pharmacists
Keywords: викладання клінічної фармації; післядипломна освіта; дистанційна освіта; преподавание клинической фармации; последипломное образование; дистанционное образование; teaching clinical pharmacy; postgraduate education; distance education