Конкурентоспроможність препаратів для ветеринарії на фармацевтичному ринку України - Єренко, Олена Костянтинівна (My University, 2023)
Метою дослідження є виявлення проблем з функціонуванням фармацевтичного ринку та аналіз конкурентоспроможності українських фармацевтичних виробників.
Keywords: тези доповідей