Academic dishonesty control as a component of high education process quality - Ivanko, O. H.; Skrypnykova, Y. S.; Іванько, Олег Григорович; Скрипникова, Я. С. (Тернопільський державний медичний університет, 2016)
This paper addresses definitions and types of academic dishonesty, and suggests tools to counteract this phenomenon. У статті розглянуто визначення академічної нечесності, її різновиди, пропонуються засоби боротьби з цим явищем.
Контроль за академічною нечесністю як компонент якості процесу здобуття вищої освіти
Keywords: тези