Огляд застосування мануальних методів у комплексних програмах фізичної терапії - Декалюк, О. О. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження. Проаналізувати й узагальнити дані наукової, науково-методичної літератури, клінічних і педагогічних спостережень стосовно ефективності мануальних методіву процесі фізичної терапії.
Keywords: тези