Аналіз використання сировини берези повислої у фітотерапії - Бенталєб, Х. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. З'ясування потенційних переваг та обмежень використання цієї сировини для лікування різних захворювань, а також створення підґрунтя для подальшого наукового дослідження.
Keywords: тези доповідей