Етіопатогенетичні варіанти перебігу ларингофарингеального рефлюксу у чоловіків - Кришталь, В. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета. Визначити етіопатогенетичні варіанти перебігу ларингофарингеального рефлюксу у чоловіків віком від 18 до 45 років.
Keywords: тези доповідей