Особливості формування симптомів алергічних захворювань у дітей дошкільного віку - Кравченко, А. К. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
На сучасному етапі, розповсюдженість алергічних захворювань (АЗ) серед дітей складає від 10 до 40%, причому перші симптоми реєструються саме у ранньому та дошкільному віці. Тому метою нашого дослідження було визначення частоти та особливостей формування АЗ.