Особливості цитокінового профілю у хворих на хіміорезистентний туберкульоз легень в залежності від типу специфічного процесу - Шальмін, Олександр Самуілович; Разнатовська, Олена Миколаївна (My University, 2013)
Мета: виявити особливості цитокінового профілю у хворих на хіміорезистентний туберкульоз легень (ХРТБ) в залежності від типу специфічного процесу.