Розробка технології отримання таблеток ізоніазиду з тіотриазоліном методом прямого пресування - Кучеренко, Людмила Іванівна; Хромильова, Ольга Володимирівна (НФаУ, 2015)
Вивчено вплив допоміжних речовин на фармако-технологічні властивості комбінованих таблеток ізоніазиду з тіотриазоліном.
Keywords: тіотриазолін; ізоніазид; таблетки