Організація роботи клініко-діагностичної лабораторії в університетській клініці - Демченко, Аліна Вікторівна; Котляревська, Е. В. (Харків : НФаУ, 2024)
Університетські клініки є центрами академічної медицини, де проводяться наукові дослідження. Тому клініко-діагностичні лабораторії (КДЛ) оснащені передовим медичним обладнанням та мають доступ до новітніх технологій для дослідження клінічних зразків.