Хірургічні доступи у схемах і рисунках : практикум до самостійної роботи студентів ІІ та ІІІ курсів - Лазарик, Олександра Леонідівна; Григор'єва, Олена Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Практикум містить достатню кількість завдань для використання під час підготовки до занять та самоконтролю студентів ІІ та ІІІ курсів медичних факультетів спеціальностей 7.12010001 "Лікувальна справа", 7.12010002 "Педіатрія" відповідно до вимог навчального процесу за Робочою програмою з дисципліни 2017 року. Для студентів медичних та міжнародного факультетів.