Технологія ліків і парфумерно-косметичних засобів. Розділ 1. Тверді і рідкі лікарські засоби : навч. посіб. до практ. занять і сам. роботи студ. 3 курсу фарм. ф-тів спец. 226 "Фармація, промислова фармація" - Гладишев, Віталій Валентинович; Пухальська, Ірина Олександрівна; Литвиненко, Тетяна Миколаївна; Малецький, Микола Миколайович; Лисянська, Ганна Петрівна; Сафронова, Дар'я Михайлівна; Гладишева, Світлана Анатоліївна; Каплаушенко, Т. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Навчальний посібник для самостійної роботи студентів розроблено для поліпшення рівня підготовки студентів фармацевтичних факультетів до практичних занять з технології екстемпоральних лікарських та косметичних засобів. Навчальний посібник розроблений відповідно до вимог наказу «Вимоги до виготовлення нестерильних лікарських і косметичних засобів в умовах аптеки. СТ-Н МОЗУ 42-4.5:2015. З метою удосконалення самостійної підготовки в посібник включені згідно робочої програми розділи з приготування твердих і рідких лікарських і косметичних засобів, ситуаційні завдання і еталони їх рішення.