Найпоширеніші гельмінтози в Україні і причини їх виникнення - Шаповал, О. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Проаналізувати найбільш розповсюджені гельмінтози на території України та їх причини виникнення.
Keywords: тези доповідей