Актуальні питання фармацевтичної опіки - Білай, Іван Михайлович; Білай, Андрій Іванович; Білай, С. І. (Xарків : НФаУ, 2024)
Мета дослідження. Огляд сучасних літературних джерел щодо встановлення особливостей проведення фармацевтичної опіки.
Keywords: тези доповідей