Перебіг вагітності при ендометріомах яєчників та її вплив на розміри новоутворень - Єфремова, В. А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою дослідження було спостереження за перебігом вагітності у жінки з ендометріомами яєчників та її впливом на розміри патологічних утворень.
Keywords: тези доповідей