Аналіз ринку антибіотиків для лікування бронхіту у дітей дошкільного віку - Хортецька, Тая Володимирівна (My University, 2024)
Мета роботи. Здійснення аналізу асортименту антибіотиків на фармацевтичному ринку України, які дозволені для лікування бронхіту у дітей дошкільного віку (від 3-х до 6 років).