Суб’єктивна оцінка якості протезування хворих з повною відсутністю зубів на нижній щелепі - Сапальов, Сергій Олександрович (Дніпро: ДЗ ДМА МОЗУ, 2019)
Найбільш прогресивним вирішенням проблеми протезування хворих з повною відсутністю зубів, особливо на нижній щелепі, є застосування імплантатів. Разом з тим, основною перешкодою до повсякчасного застосування внутрішньокісткових імплантатів є вельми поширена серед осіб похилого віку виразна атрофія альвеолярного відростка та знижена мінеральна щільність кісткової тканини, спричинена інволютивними процесами в організмі.
Keywords: тези