Актуальність лікування впл шкіри в дитячому віці - Головкін, Анатолій Вячеславович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
ВПЛ шкіри є досить поширеним явищем у дітей і дорослих. Клінічні прояви папіломавірусної інфекції шкіри спостерігаються у 15-18% дітей і підлітків і у 28-30% дорослих. Достовірної кореляції між частотою цієї патології та расою чи статтю немає.
Keywords: тези доповідей