Пружно-еластичні властивості легеневої артерії при хронічній серцевій недостатності зі зниженою фракцією викиду лівого шлуночка ішемічного генезу - Демченко, Олександр Валерійович; Доценко, Сергій Якович (My University, 2024)
Мета: вивчити порушення пружно-еластичних властивостей легеневої артерії при прогресуванні ХСНзнФВ у хворих на ІХС.
Keywords: тези доповідей