Забезпечення безпеки працівників стоматологічних клінік під час COVID-19 - Чернявський, Вадим Віталійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
COVID-19 та наслідки спричинені ним внесли певні корективи у наше життя. Зміни відбулися й у сфері надання послуг, адже комунікація «людина-людина» отримала деякі обмеження. Здоров‘я людини, її життя є найвищою соціальною цінністю як проголошує Конституція України. Саме тому держава в разі нагальної необхідності встановлює обмежувальні правила через прийняття нормативно-правових актів.
Keywords: тези