Новітні технології в удосконаленні навчального процесу на кафедрі педіатричного профілю в рамках впровадження кредитно-модульної системи навчання - Іванько, Олег Григорович; Круть, Олександра Степанівна; Кизима, Наталя Володимирівна; Пащенко, Ірина Володимирівна; Підкова, Віра Ярославівна; Шульга, Анатолій Олександрович; Радутна, Олена Анатоліївна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2009)
Впровадження кредитно-модульної системи навчання на кафедрах клінічного профілю ставить особливі вимоги до інтенсифікації навчального процесу. Застосування навчального відеофільму і анімаційного медичного комп'ютерного моделювання значно поліпшує навчальний процес. The Medical Train Video and CT Animatory modeling should help to intensify the university education in condition of Credit-Module System.
Keywords: матеріали конференцій; навчання; кредитна-модульна система; медицина; відеофільм; медичне моделювання; video; computer medical modeling; credit-module educational system.