Перспективи вивчення вмісту флавоноїдів в траві Valeriana Officinalis - Кокітко, Валерія Ігорівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Порівняти ефекти флавоноїдів Valeriana officinalis з ефектами препаратів позитивного контролю іміпраміну та діазепаму.
Keywords: тези доповідей