Алгоритм передопераційної підготовки пацієнтів похилого та старечого віку з гострим холециститом - Данилюк, Михайло Богданович; Завгородній, Сергій Миколайович; Рилов, Андрій Іванович; Кубрак, Михайло Анатолійович (My University, 2021)
Мета: Оцінити ефективність алгоритму передопераційної підготовки у хворих з гострим холециститом в похилому і старечому віці.
Keywords: тези доповідей