Оцінка протигрибкової ефективності 2-(((3-(2-фторфеніл)-5-меркапто-4н-1,2,4-тріазол-4-іл)імінометил)фенолу щодо Candida albicans та Aspergillus fumigatus - Притула, Р. Л.; Парченко, Володимир Володимирович; Бушуєва, Інна Володимирівна (My University, 2025)
Інфекції, спричинені грибками, є важливою проблемою сучасної медицини, оскільки вони можуть призводити до серйозних захворювань, особливо у людей з ослабленою імунною системою. Candida albicans і Aspergillus fumigatus є одними з найбільш поширених патогенів серед грибів, що викликають інфекції у людини.