Сучасні проблеми антикорупційної діяльності у сфері охорони здоров’я - Різник, Ольга Іванівна (My University, 2022)
Корупція входить до основних загроз національної безпеки України і є одним з факторів ризику економіки. В останні роки зростає обсяг грошових коштів, що витрачаються на охорону здоров'я. Ще більшу актуальність набула останнім часом проблема корупції у охороні здоров'я.
Keywords: тези доповідей