Основні положення про роботу клініко-діагностичної лабораторії. Гемопоез : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять студ. 2 курсу мед. ф-ту спец. 224 «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович; Марічева, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Практикум складений згідно навчальної програми МОЗ України для студентів медичних факультетів зі спеціальності «Лабораторна діагностика». В практикумі наданий матеріал згідно сучасних уявлень про клінічну лабораторну діагностику та методи досліджень. До кожного заняття викладені питання для підготовки та завдання для самостійної роботи.