Дослідження конкурентоспроможності фармацевтичних компаній, які надають лікарські засоби для лікування захворювань порожнини носа на вітчизняний ринок - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Британова, Тетяна Сергіївна; Юзвак, І. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження – вивчення конкурентоспроможності фармацевтичних компаній, які надають лікарські засоби для лікування захворювань порожнини носа на фармацевтичний ринок України, для оптимізації забезпечення населення лікарськими засобами зазначеної дії.
Keywords: тези доповідей