Зміни мікроциркуляторного русла периферичної сітківки при супутніх цукровому діабеті та віковій макулярній дегенерації - Кирилова, Тетяна Сергіївна (Запоріжжя : ЗМАПО, 2022)
Мета: оцінити стан периферичної мікроциркуляції сітківки за допомогою ОКТА при супутніх цукровому діабеті та ВМД.
Keywords: тези доповідей