Співвідношення різних фаз сну у людей молодого та зрілого віку - Карабута, А. Д. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Актуальність. Безвідповідальне ставлення до свого сну призводить до виникнення розладів у всіх системах організму, що в подальшому впливає на якість життя та навіть скорочує його тривалість. Мета: підвищити обізнаність студентства у питаннях важливості щоденного повноцінного нічного сну; сформувати відповідальність за своє здоров‘я.
Keywords: тези