Експериментальне моделювання метаболічних порушень у щурів – методологічні підходи та власний досвід - Романова, Катерина Борисівна; Тимофіїв, Дмитро Вікторович; Ганчева, Ольга Вікторівна (Харків : НФаУ, 2023)
Мета. Встановити основні патогенетичні механізми, що формують метаболічні порушення при експериментально змодельованих патологіях у щурів: при гальмуванні аксонального транспорту в ЦНС та тривалому обмежені життєвого простору (restraint-стресі).
Keywords: тези доповідей