Загальна неврологія. Модуль 1 - Козьолкін, Олександр Анатолійович; Візір, Ірина Володимирівна; Сікорська, Марина Володимирівна; Лапонов, Олександр Віталійович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Захворювання нервової системи мають найбільш питому вагу серед всіх захворювань людина, що обумовлює постійний розвиток клінічної неврології, як напрямку практичної медицини.