ГІгієнічна оцінка ультрадисперсного промислового аерозолю конденсації та дезінтеграції на робочому місці працівників машинобудівного підприємства - Шаравара, Лариса Павлівна; Дмитруха, Н. М. (My University, 2023)
Мета дослідження. Провести гігієнічну оцінку вмісту ультрадисперсного промислового аерозолю конденсації та дезінтеграції на робочому місці працівників машинобудівного підприємства.
Keywords: тези доповідей