Уровадження елементів дистанційного навчання при викладанні фармацевтичної технології для слухачів передатестаційних циклів - Малюгіна, Олена Олександрівна; Смойловська, Галина Павлівна; Хортецька, Тая Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (My University, 2021)
Фармацевтична технологія є однією з профільних дисциплін у фаховій підготовці провізора. Метою викладання дисципліни «Фармацевтична технологія» на передатестаційному циклі для провізорів-спеціалістів спеціальності «Загальна фармація» є систематизація знань про аспекти фармацевтичної діяльності у сучасних умовах, що сприяє удосконаленню професійних знань, умінь та навичок, а також забезпечення теоретичної бази для подальшого вивчення інших фармацевтичних дисциплін. В умовах сьогодення особливого значення набуває розвиток та впровадження сучасних технологій у навчальний процес [1]. У Запорізькому державному медичному університеті накопичений значний досвід впровадження елементів дистанційної освіти [2].