Критерії застосування неінвазивної вентиляції легень у доношених новонароджених із важкою гіпоксично-ішемічною енцефалопатією - Клєвакіна, Олена Юріївна; Анікін, Іван Олександрович (My University, 2018)
МЕТА РОБОТИ - Удосконалити способи та визначити критерії вибору респіраторної підтримки у новонароджених з гіпоксично-ішемічною енцефалопатією (ГІЄ).
Keywords: тези доповідей