Догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка : навч. посіб. для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять для студ.1 курсу мед. ф-ту зі спец. «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Бурлака, Кристина Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Запропонованийпосібникє джерелом необхідного навчального матеріалу для вивчення дисципліни «Догляд за хворими та маніпуляційна техніка»студентами першого курсу, медичного факультету зі спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Зміст і об’єм посібникавідповідають кількості годин, які відведені на вивчення предмету, змісту відповідних розділів робочої програми для студентів 1 курсу медичного факультету зі спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування» в умовах кредитно-модульної системи навчання. В посібнику міститься вся необхідна інформація щодо індивідуальної, самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання змістових модулів та підсумкового модульного контролю з модулю 1.