Дослідження фізико-хімічних та фармако-технологічних характеристик субстанцій для прогнозування методу виготовлення таблеток L- триптофану з тіотриазоліну - Кучеренко, Людмила Іванівна; Борсук, Сергій Олександрович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою нашої роботи є дослідження фізико-хімічних та фармако-технологічних характеристик субстанцій для прогнозування методу пресування таблеток L-триптофану з тіотриазоліну.
Keywords: тези доповідей