Застосування моделі “Flex” змішаної форми навчального процесу на кафедрі урології ЗДМУ - Бачурін, Георгій Вікторович; Ломака, Станіслав Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
У березні виповнився рік, як в Україні вперше оголосили карантин для запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19. Запорізький державний медичний університет багато років працював над дистанційним навчанням та легко перебудовував навчальний процес на дистанційний режим. Це і було великим поштовхом працювати далі, знаходити щось нове та впроваджувати сучасні технології в роботу зі студентами, у тому числі технології змішаного навчання (Blended Learning), яку активно використовують більшість західних університетів.
Keywords: он-лайн заняття; моделі змішаної форми; змішане навчання