Інтерактивне навчання: технології, методи, мета - Довженко, Олена Михайлівна (My University, 2016)
Ігрові методи навчання Інтерактивне навчання студентів у вищій медичній школі Лекційний метод навчання Особливості кейс-орієнтованого навчання Інтерактивні технології післядипломного навчання
Keywords: інтерактивне навчання; інтерактивні технології