Неповний міхурцевий занесок (клінічний випадок) - Теслюк, А. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: дослідити сучасну концепцію трофобластичної хвороби, як послідовний ланцюг біологічно взаємозалежних захворювань.
Keywords: тези доповідей